«Συναγερμός» έχει σημάνει στις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. που θα εμπλακούν στα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο «Απόστολος. Νικολαΐδης» στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αυτό καθώς υπάρχει φόβος για «ενέδρες» μεταξύ οπαδών, αλλά και για επεισόδια πέριξ του γηπέδου καθώς ενδέχεται ορισμένοι να επιχειρήσουν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Πέμπτη τα εισιτήρια για το ντέρμπι… εξαφανίστηκαν σε ελάχιστα λεπτά. Μάλιστα, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη εκδόσει σχετική ανακοίνωση για τους φιλάθλους που θα βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ:

«Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 στο γήπεδο Απ. Νικολαΐδης, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι, που δεν διαθέτουν εισιτήριο, καθώς:

Η διάθεση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω ίντερνετ αποκλειστικά στους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικοποιημένα και αριθμημένα.

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παραμείνουν κλειστά.

Σημειώνεται ότι, οι θύρες του γηπέδου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανοίξουν την 16.30 ώρα, ενώ περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, απαγορεύεται:

Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.

Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Τέλος, στο πλαίσιο του ανωτέρω αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του γηπέδου, οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να αποφύγουν την κίνηση – στάθμευση των οχημάτων τους περιμετρικά του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης και να συνεργάζονται με τους εκτελούντες υπηρεσία τροχονόμους».

Πηγή: newsbeast.gr