Η φετινή σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με την απώλεια του πρωταθλήματος μετά το 3-0 από τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League, ήταν μία από τις χειρότερες εδώ και χρόνια για τον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τοποθετείται σχετικά και να τονίζει ότι όλα θα χτιστούν ξανά από την αρχή και το μέλλον θα είναι τέλειο για τους πράσινους.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ αποφάσισε να πάρει θέση για την κατάσταση που επικρατεί τόσο στην ομάδα του όσο και στο ελληνικό μπάσκετ, αναφέροντας τα εξής σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μία-δύο αποτυχίες, πόσο δε ως ο Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από τη θέση του.
Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν.

Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια.

Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουρο για αυτό…

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Πηγή: newsbeast.gr