Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αντράζ Σποράρ, η οποία θα είναι η πιο ακριβή μετά την εποχή της πολυμετοχικότητας, με τους Βραζιλιάνους παράλληλα να αποκαλύπτουν ότι οι πράσινοι έκαναν πρόταση και στη Φλαμένγκο για τον Βιτίνιο, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας κλείνουν το θέμα του επιθετικού που ήθελαν να αποκτήσουν, αλλά είναι ανοιχτά άλλα, όπως αυτό του μεσοεπιθετικού που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και αν πιστέψουμε τους Βραζιλιάνους, αυτός μπορεί να είναι ο Βιτίνιο.

Είναι 28 ετών, Βραζιλιάνος, παίζει τόσο ως μεσοεπιθετικός όσο και ως αριστερός εξτρέμ και ανήκει από το 2018 στη Φλαμένγκο, η οποία είχε δώσει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ποσό που τον είχε μετατρέψει στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Φλαμένγκο, με την οποία μετράει 29 γκολ και 33 ασίστ σε 212 συμμετοχές.

Η καλύτερη του χρονιά ήταν το 2021, όταν είχε 14 γκολ και 15 ασίστ, με τους Βραζιλιάνους να γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με την ομάδα του Βιτίνιο, τον οποίο θα προσπαθήσει να αποκτήσει είτε άμεσα είτε τον Ιανουάριο, όταν και μένει ελεύθερος.

Πηγή: newsbeast.gr