Με μια αρκετά αιχμηρή ανακοίνωση εξέφρασε τις αντιδράσεις της η Θύρα 13 αναφορικά με τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ στα γήπεδα, σύμφωνα με τα οποία η χωρητικότητα σε αυτά μειώνεται στο 10%.

«Ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας, το ίδιο είναι και oι οπαδοί που όμως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την κοινωνία που θέλετε να διαμορφώσετε. Έχετε χάσει την μπάλα και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στα μέτρα ΠΑΝΙΚΟΥ που έχετε επιβάλει στην χώρα», αναφέρει μεταξύ άλλων η Θύρα 13 και προσθέτει:

«Τρικυμία εν κρανίω η κυβέρνηση αδιαφορώντας πραγματικά για το καλό των πολιτών, παίρνοντας μέτρα άστοχα καθαρά για εντυπωσιασμό, κλείνοντας τα γήπεδα σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει με ιδρώτα εισιτήριο διαρκείας».

Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του «τριφυλλιού» να γεμίσει τη Λεωφόρο για το παιχνίδι με τον Άρη την Τετάρτη (04/01, 21:30).

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες αντιδράσεις υπήρξαν και από την πλευρά της Θύρας 7, η οποία μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα για πορεία διαμαρτυρίας στον Πειραιά στις 9/1.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Θύρας 13 για τα νέα μέτρα στα γήπεδα:

«Εγκλεισμός, περιοριστικά μέτρα, απαγορεύσεις…

Ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας ,το ίδιο είναι και oι οπαδοί που όμως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την κοινωνία που θέλετε να διαμορφώσετε. Έχετε χάσει την μπάλα και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στα μέτρα ΠΑΝΙΚΟΥ που έχετε επιβάλει στην χώρα.

Τρικυμία εν κρανίω η κυβέρνηση αδιαφορώντας πραγματικά για το καλό των πολιτών, παίρνοντας μέτρα άστοχα καθαρά για εντυπωσιασμό, κλείνοντας τα γήπεδα σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει με ιδρώτα εισιτήριο διαρκείας. Νόμους, κανόνες και διακρίσεις τέτοιου επιπέδου να τις κρατήσετε για την βουλή και τα κεντρικά σας στην Αλεξάνδρας. Αρκετά τεστ αντοχής έχουμε υπομείνει ως κίνημα έως και σήμερα. Από το ιδιώνυμο Ορφανού και την επαναφορά του από Αυγενάκη, την απαγόρευση μετακινήσεων από τον Λιάνη μέχρι το έγκλημα με ποινή φυλάκισης για ένα καπνογόνο που ελεύθερα μοιράζετε στις προεκλογικές σας εκδηλώσεις.

Εμείς στο σπίτι μας αλλά και όπου παίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διακρίσεις ΔΕΝ θα κάνουμε!

Καλούμε τον κόσμο μας στον εντός έδρας αγώνα την Τετάρτη 5/1, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη σε συγκέντρωση έξω από τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 19:00.

Όσο θα κατασκευάζετε τέτοιους νόμους και μέτρα, η απάντηση θα έρχεται από τους δρόμους!

ΘΥΡΑ 13-1966».

Πηγή: newsbeast.gr