Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει κάνει άνω-κάτω την Αθήνα και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έφερε κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω, αφού το στέγαστρο στη Λεωφόρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β και 5 κατέρρευσε εξαιτίας του χιονιού. Γεγονός που οδήγησε, όπως ήταν λογικό, την ΠΑΕ στο να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα, αναφέροντας πώς ακριβώς έχει η κατάσταση στο γήπεδο αλλά και στη νεότερη ενημέρωση που θα υπάρξει για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις συγκεκριμένες θύρες.

Η ανακοίνωση των πράσινων για το θέμα αναφέρει τα εξής…

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά».

Κατέρρευσε το στέγαστρο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Κατέρρευσε το στέγαστρο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Κατέρρευσε το στέγαστρο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Πηγή: newsbeast.gr