Το γκολ που πέτυχε ο Αϊτόρ ήταν αυτό που έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και ο τραυματισμός του από πέτρα την ώρα του πανηγυρισμού ήταν η αιτία που το παιχνίδι διακόπηκε για αρκετή ώρα, με τον ίδιο να τοποθετείται τώρα για το θέμα και να εξηγεί πώς ακριβώς πανηγύρισε και γιατί δεν ήταν προσβλητικό.

Οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων χτύπησαν με πέτρα τον παίκτη των πράσινων την ώρα που αυτός πανηγύριζε, θεωρώντας ότι ήταν προσβλητικό αυτό που έκανε. Ο ίδιος όμως, αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία στα social media, παραπέμπει στον πανηγυρισμό του Ντεουλοφέου, Ισπανού παίκτη της Ουντινέζε, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

«Σχετικά με τις πληροφορίες που εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες θα ήθελα να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι έκανα κάποια προσβλητική χειρονομία εναντίον οποιουδήποτε κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού για το γκολ που μας χάρισε το Κύπελλο το περασμένο Σάββατο. Το μόνο που έκανα ήταν να πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο Ζεράρντ Ντεολοφέρου, συνάδελφος τον οποίο θαυμάζω και με τον οποίο έχουμε τον ίδιο εκπρόσωπο.

Δεν θα ήθελα ένα γκολ σε μία τόσο σημαντική ημέρα για μένα να λερωθεί από εντελώς εσφαλμένες πληροφορίες. Δεν καταλαβαίνω πως δημιουργείται φωτιά βασισμένη σε ψέματα σχετικά με τον τρόπο που ένας παίκτης πανηγυρίζει ένα γκολ. Σημείωσα ένα πολύ σημαντικό γκολ για τον σύλλογό μου και για εμένα και δεν θέλησα να προσβάλλω την ευαισθησία κανενός.

Στη διάρκεια της καριέρας μου έχω πάντοτε σεβαστεί το ποδόσφαιρο, την ομάδα μου, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους», αναφέρει στο μήνυμά του ο Αϊτόρ.

Η ανάρτηση του Αϊτόρ για τον πανηγυρισμό στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

Πηγή: newsbeast.gr