Το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό πλησιάζει, με την «πράσινη» ΠΑΕ να αποστέλλει ένα e-mail σε όσους δώσουν το παρών στη Λεωφόρο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα με οδηγίες για την ασφαλή προσέλευση τους στο γήπεδο, αλλά και την εν γένει συμπεριφορά τους.

Η σχετική ενημέρωση:

«Φίλαθλε του Παναθηναϊκού,

Η ώρα της μεγάλης μάχης με τον «αιώνιο» αντίπαλο της ομάδας μας πλησιάζει. Σημέρα = το απόγευμα ο Παναθηναϊκός υπερασπίζεται το νικηφόρο σερί του και παράλληλα στέλνει μήνυμα ανωτερότητας σε όλα τα επίπεδα.

Το γήπεδο της Λεωφόρου θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Και τα μέτρα ασφαλείας ειδικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Για τους λόγους αυτούς θα χρειαστεί η δική σας συνεργασία. Αυτή την Κυριακή:

Δεν θα εισέλθει στην εγκατάσταση κανένα παιδί χωρίς εισιτήριο ή ατομική πρόσκληση.

Θα πρέπει να προσέλθετε στο γήπεδο νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως, δηλαδή αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και ταλαιπωρίας.

Άπαντες οφείλουν να κάθονται στην αναγραφόμενη στο εισιτήριο θέση στην κερκίδα. Πιθανή αλλαγή θέσης δημιουργεί πρόβλημα και ένταση.

Κατά την άφιξή σας στο γήπεδο οφείλεται να εκμηδενίσετε το χρόνο παραμονής σας στην περίμετρο του γηπέδου και να κατευθύνεστε άμεσα στη θύρα εισόδου στις κερκίδες.

Οι θύρες του γηπέδου θα είναι στις 16:30».

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, με την Αστυνομία να βρίσκεται σε επιφυλακή, με στόχο να αποφύγει εντάσεις κι επεισόδια που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Πηγή: newsbeast.gr