Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένας αγώνας 8×8 θα προκαλούσε την εισβολή χούλιγκαν, αλλά τελικά αυτό έγινε το βράδυ της Τρίτης (3/5), όταν περίπου 25 άτομα έκαναν ντου με άγριες διαθέσεις λόγω ενός πανό και προκάλεσαν πανικό σε γυναίκες και παιδιά που έτρεχαν να κρυφτούν, ενώ ο προπονητής μιας ομάδας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξάρθρωση ώμου, χωρίς όμως, ευτυχώς, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (3/5) στο Eleonas Football Club στο Ρέντη γινόταν ο ημιτελικός του Athens League 8×8 ανάμεσα σε Αγία Cοφια και Δύναμη Κορυδαλλού. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης λοιπόν, ενώ όλα ήταν ήρεμα, υπήρξε ξαφνικά εισβολή 25 χούλιγκαν, οι οποίοι είχαν ως στόχο το κιτρινόμαυρο πανό της Αγίας Cοφιας για να το πάρουν σαν λάφυρο.

Αμέσως, φυσικά, επικράτησε πανικός, με γυναίκες και παιδιά να τρέχουν να κρυφτούν, ενώ ο Λεωνίδας Καλογερόπουλος, προπονητής της ομάδας, μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους παίκτες του. Αποτέλεσμα; Δέχθηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξάρθρωση ώμου, με τους γιατρούς πάντως να είναι καθησυχαστικοί και να ξεκαθαρίζουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Αμέσως κλήθηκε τόσο η αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν λίγη ώρα μετά τέσσερις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό, ενώ το αστυνομικό τμήμα της Ασφάλειας Πειραιά, όπως και το αρμίδιο τμήμα κατά της αθλητικής βίας, έχουν ήδη αρχίσει να ερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: newsbeast.gr