Πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και το σώμα εντόπισε ο ιατροδικαστής στη σορό του Πάνου Νάτση, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με το Star η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η έκθεση του πραγματογνώμονα για το πώς ακριβώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Άκης Δείξιμος: Η Διονυσία τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του

Τις τραγικές στιγμές της αναγνώρισης της σορού του Πάνου Νάτση από τη σύντροφό του Διονυσίου, περιέγραψε στο Super Κατερίνα ο πολύς καλός της φίλος Άκης Δείξιμος.

«Η Διονυσία, η κοπέλα του, είναι κολλητή μου φίλη, αυτό το διάστημα είμαι κι εγώ κοντά της. Πήρα την Διονυσία τυχαία τηλέφωνο να δω τι κάνει, το σηκώνει με κλάματα. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο, μόλις την είχαν καλέσει για να αναγνωρίσει το πτώμα του Πάνου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει. Η αλήθεια είναι ότι τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του ουσιαστικά. Δυστυχώς, δεν αναγνωριζόταν» είπε.

«Ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Σύντομα θα μετακόμιζαν στο σπίτι τους. Δεν την είχα δει ποτέ πιο ερωτευμένη, είχε βρει τον άνθρωπό της. Νομίζω ότι η Διονυσία δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του», σημείωσε ο Άκης Δέιξιμος.

Πηγή: newsbeast.gr