Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μόλις στα 31 του χρόνια, άφησε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η μηχανη του ηθοποιού συγκρούστηκε με μισθωμένο φορτηγό που μάζευε τα σκουπίδια από τους κάδους της περιοχής του Μεταξουργείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η τροχαία προσπαθεί να διερευνήσει το τι ακριβώς συνέβη. Στο συγκεκριμένο σημείο, στη συμβολή των δρόμων Δεληγιώργη και Κεραμεικού, δεν υπάρχει φανάρι αλλά υπάρχει ένα STOP.

Πάνος Νάτσης: Οι κάμερες θα δώσουν απαντήσεις

Αυτό σημαίνει ότι ένας από τους δύο οδηγούς, είτε ο Πάνος Νάτσης είτε ο οδηγός του φορτηγού, παραβίασε το STOP. Αυτό που γνωρίζει η τροχαία είναι ότι τα οχήματα κινούνταν κάθετα και κανένας από τους δύο οδηγούς δεν σταμάτησε.

«Για να δουν, λοιπόν, ποιος παραβίασε το STOP έχουν συλλέξει το υλικό από τις κάμερες από τα μαγαζιά που υπάρχουν στην περιοχή και έχουν κάνει και την αυτοψία τους. Αναμένεται, επίσης, να μπει στην υπόθεση και πραγματογνώμονας για να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη» σύμφωνα με τον Alpha.

Τέλος, ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι ο υπαίτιος του δυστυχήματος καθώς αυτή είναι η διαδικασία όταν είναι θανατηφόρο το τροχαίο.

Πηγή: newsbeast.gr