Ο Πάνος Σόμπολος υπηρέτησε για πολλά χρόνια το αστυνομικό ρεπορτάζ, στερώντας του, όπως συνήθιζε να του λέει η σύζυγός του, πολλές στιγμές από τη ζωή των παιδιών του. Σε μια συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε για το επάγγελμα που αγάπησε, τη γυναίκα που έχασε, αλλά και τις σχέσεις που είχε με τους κακοποιούς.

«Παλαιότερα μου έλειπε η οικογένειά μου, δεν την έβλεπα γιατί πότε ήμουν στην μια άκρη της Ελλάδας, πότε στην άλλη για να καλύψω τα όποια περιστατικά συνέβαιναν. Μεγάλωναν τα παιδιά μου και δεν είχα τη δυνατότητα να τα δω. Ευτυχώς τώρα χαίρομαι τα εγγονιά μου. Στα εγγόνια μοπυ διαβάζω μύθους του Αισώπου. Έχω 3 εγγονές και 1 εγγονό. Ηρέμησα πια, κοιμάμαι» είπε.

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι νιώθει ικανοποίηση που πια δεν χτυπάει το τηλέφωνό του και θυμήθηκε μία στιγμή που του έχει μείνει: «Ήμουν για ψάρεμα και ήρθε το λιμεναρχείο γιατί με ζητούσαν από την ΕΡΤ για να καλύψω τη δολοφονία του Αθανασιάδη».

Όπως σημείωσε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν έδωσα είδηση χωρίς να τη διασταυρώσω και με άλλη πηγή. Γι΄αυτόν τον λόγο έχασε πολλές πρωτιές στην καριέρα μου. Στα θέματα ποτέ δεν έδειχνα τον εσωτερικό μου κόσμο. Έβγαινα με όση ηρεμία μπορούσα και ενημέρωνα τον κόσμο. Αυτά που βιώνα στη δουλεία όταν γυρνούσα σπίτι έμεναν απ΄έξω».

«Πορεύτηκα μια ζωή έτσι όπως την ήθελα»

Για τη γυναίκα του, που έφυγε από τη ζωή 14 χρόνια πριν είπε: «Την γυναίκα μου, την Τζένη, την «έχασα» το 2007. Ήταν τα πάντα στο σπίτι. Κράτησε την οικογένεια. Εκείνη ήταν η μάνα και ο πατέρας, μέχρι που πέθανε. Μου έλεγε ότι χάνω τις καλύτερες στιγμές από τα παιδιά μου».

«Πορεύτηκα μια ζωή έτσι όπως την ήθελα. Αυτός ο τομέας που υπηρέτησα είχε αυτές τις δυσκολίες. Έπαιρνα πενταροδεκάρες στην ΕΡΤ και έλεγα όχι στα ιδιωτικά κανάλια. Τελικά επέλεξα το MEGA επειδή είχα δεσμούς με το κανάλι», ανέφερε στη συνέχεια.

Οι σχέσεις με τους κακοποιούς

Ο Πάνος Σόμπολος έκανε ειδική μνεία στους κακοποιούς, με τους οποίους είχε και έχει πολύ καλές σχέσεις. «Με τους παράνομους είχα καθημερινή επαφή. Με τους λεγόμενους κακοποιούς ακόμα διατηρώ σχέσεις. Έχω βοηθήσει πολλούς να βρουν δουλειά ή με χρήματα. Η γυναίκα μου μού έλεγε ότι ο μισός μισθός μου πάει στους κλέφτες, τους απατεώνες και τους διαρρήκτες», αποκάλυψε.

Σε ερώτηση για τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας, υπογράμμισε: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με τις τόσες γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Άποψη μου, μπορεί να πέφτω και έξω, είναι ότι οφείλεται στον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας αλλά και στην κρίση που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια η χώρα».

Πηγή: newsbeast.gr