Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της πρωινής εκπομπής « Alpha Τώρα»το πρωί της Τρίτης (19/07). Ο ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο αλλά και την κίνηση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά εναντίον συναδέλφων του.

Σε ότι αφορά την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Πάνος Σταθακόπουλος σημείωσε πως: «Λίγο μουδιασμένος είμαι… Καταρχάς να πω ότι σέβομαι και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Από κει και πέρα για να βγει έξω, να τον αφήσουν να βγει έξω, σημαίνει ότι κάποιος νόμος υπάρχει. Τώρα αν αυτός ο νόμος, σχολιάζουμε και πούμε ότι είναι σωστός ή όχι, είναι ένα άλλο θέμα».

«Σαν ερώτημα που βάζω στον εαυτό μου και σίγουρα υπάρχει σε πάρα πολύ κόσμο γιατί το ακούω και το εισπράττω, είναι αν δικαιώθηκαν τα θύματα και αν ενδεχομένως άλλα θύματα θα έχουν το θάρρος να μιλήσουν» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σε ότι φορά την κίνηση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά εναντίον συναδέλφων του, ο Πάνος Σταθακόπουλος ανέφερε πως: «Για τον κ. Κιμούλη δεν έχω να πω κάτι. Είχαμε συνεργαστεί στο Εθνικό θέατρο πολύ παλιά και η συνεργασία ήταν άψογη. Δεν γνωρίζω το θέμα. Από κει και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να έχει μια αντίδραση σε ότι θεωρεί ότι κατηγορείται άδικα».

Πηγή: newsbeast.gr