Την απόφαση να πορευθεί με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του επισφράγισε ο ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον «δικέφαλο του Βορρά» μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όπως έγινε επίσημα γνωστό τη Δευτέρα (30/11).

Η εμβληματική μορφή για τον «δικέφαλο» του Βορρά έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στον πάγκο της ομάδας και η εξέλιξη αυτή έμοιαζε δεδομένη. Πλέον, πήρε και τυπικό χαρακτήρα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος.

Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς.

Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο».

Πηγή: newsbeast.gr