Η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βγει έξω από τη μάχη του πρωταθλήματος, προκαλεί προβληματισμό στους ανθρώπους του κλαμπ, οι οποίοι περιμένουν να πάρουν μια χαρά από την Ευρώπη, αφού την Πέμπτη υπάρχει το παιχνίδι με τη Λίνκολν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Παιχνίδι που μπορεί να στείλει τους Θεσσαλονικείς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν αφού υπάρχουν δύο κρούσματα κορονοϊού.

Η κατάσταση, ούτως ή άλλως, είναι δύσκολη στη χώρα με την πανδημία και αυτό αποδεικνύεται πλέον και από τα συνεχή κρούσματα που προκύπτουν και σε ομάδες. Μία από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ, αφού τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες του έδειξαν ότι υπάρχουν δύο κρούσματα.

Οι ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, μπαίνουν φυσικά άμεσα σε καραντίνα και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τη Λίνκολν, όπου ο στόχος δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ ώστε να έρθει η πρόκριση για τα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa Conference League και να μη χαθεί και αυτός ο στόχος από νωρίς.

Πηγή: newsbeast.gr