Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή, ενόψει της νέας σεζόν, φαίνεται ότι είναι ο ΠΑΟΚ, αποκτώντας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ουρουγουάη, τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Νικολά Κουαλιατά από τη Μοντεβιδέο, έναντι 1,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο, με τον ΠΑΟΚ να βγάζει 1,8 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του για ντύσει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό στα «ασπρόμαυρα».

«Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολάς Κουαλιατά στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στο 1.8 (σ.σ. μένει να αποσαφηνιστεί) και τα έγγραφα αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά που θα γίνει στα μέσα του χρόνου» αναφέρει σε δημοσίευσή του ο δημοσιογράφος Σέμπας Τζιοβανέλι.

Την περυσινή σεζόν, ο Κουαλιατά ήταν από τους πολυτιμότερους της ομάδας του, έχοντας 30 συμμετοχές και απολογισμό τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Φέτος, δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα αλλά μετράει τρεις ασίστ σε 13 εμφανίσεις του. Από το 2019 έως σήμερα μετράει 71 συμμετοχές, έχοντας επτά γκολ και 12 ασίστ.

Η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση έχει βάση, όπως λέγεται από τη Μικράς Ασίας, είναι μια περίπτωση την οποία έχει προχωρήσει ο Ζοσέ Μπότο, ωστόσο δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, παρότι στην Ουρουγουάη θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής πολύ σύντομα θα αναχωρήσει για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr