Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει συνέχεια στα όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με επιστολές διαμαρτυρίας προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, καθώς επίσης στο Αρχηγείο Αστυνομίας και την ΕΠΟ.

Στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε καταγγελία για την επίθεση που δέχθηκαν διαπιστευμένοι άνθρωποι της, μεταξύ των οποίων και ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της μεγάλης διακοπής του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως υποστήριζαν από το βράδυ του Σαββάτου οι «ασπρόμαυροι», το θέμα δεν είχε κλείσει και έδειχναν αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια, όπως και έκαναν σήμερα με την αποστολή δύο επιστολών διαμαρτυρίας.

Η πρώτη επιστολή αφορά στα όσα διαδραματίστηκαν εκτός αγωνιστικού χώρου, με παραλήπτες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Αστυνομίας και την ΕΠΟ.

Η δεύτερη επιστολή είχε αποδέκτη τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφορικά με τη διαιτησία του Ισπανού Αντόνιο Ματέου Λαόθ και του συμπατριώτη του Ρικάρντο Μπενγκοετσέα στο VAR.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr