Την τελευταία του πνοή άφησε χθες (26/6) ο άλλοτε διοικητικός επικεφαλής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης. Ο εκλιπών απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών. Για την απώλειά του εκφράστηκαν οι «ασπρόμαυροι» αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Τάκη Πανελούδη, που “έφυγε” σήμερα (σ.σ. χθες) από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ένας διοικητικός παράγοντας, που συνέδεσε τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ. Διετέλεσε παράγοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα, υπήρξε ενεργό μέλος των διοικήσεων του ΑΣ ΠΑΟΚ στη δεκαετία του ’80, αλλά και του ’90, στα καλύτερα χρόνια της ομάδας μπάσκετ, ενώ για περίπου τέσσερα χρόνια ήταν και πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Με ανάρτησή της στα Social Media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τη μεριά της, θέλησε να τιμήσει με τον δικό της τρόπο τον άλλοτε πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Πανελούδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τάκη Πανελούδη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε ανιδιοτελώς από πολλές θέσεις την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Καλό ταξίδι Πρόεδρε!», αναφέρει το σχετικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή: newsbeast.gr