«Παραγωγική» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, την τηλεδιάσκεψη που είχε νωρίτερα την Παρασκευή με τον Γερμανό ομόλογό του, Κρίστιαν Λίντνερ.

Όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του Έλληνα υπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στις θετικές προοπτικές της, στις οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη καθώς και στις προπληρωμές των δανείων της Ελλάδας έναντι του ΔΝΤ και των ευρωπαϊκών χωρών.

Για «παραγωγική» ανταλλαγή απόψεων του ομοσπονδιακού υπουργού Οικονομικών με τον Έλληνα ομόλογό του, με αντικείμενο μεταξύ άλλων την «εντυπωσιακή ανάκαμψη» της ελληνικής οικονομίας, έκανε λόγο και το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με αποψινό τηλεγράφημα του ΑΠΕ ΜΠΕ:

«Παραγωγική η ανταλλαγή (απόψεων) μεταξύ του ‘Ελληνα υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του Κρίστιαν Λίντνερ. Οι συνομιλίες είχαν ως αντικείμενο την εντυπωσιακή οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα το 2021 και την οικονομική προοπτική για την Ευρώπη, καθώς και τη σχεδιαζόμενη πρόωρη αποπληρωμή των δανείων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και διμερών ευρωπαϊκών δανείων».

Πηγή: newsbeast.gr