Σε προληπτική καραντίνα παραμένει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, από την περασμένη Τρίτη. Μάλιστα, με ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνει ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, «θα λήξει σύντομα»

«Πέμπτο συνεχόμενο αρνητικό τεστ σήμερα, από την περασμένη Τρίτη. Παραμένω στο γραφείο μου σε 24ωρη βάση. Η προληπτική καραντίνα που έθεσα στον εαυτό μου θα λήξει σύντομα. Τηρώ σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών για την προφύλαξη από τον COVID19», έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει τεθεί σε προληπτική καραντίνα, καθώς εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού στο περιβάλλον του.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter (και τότε) είχε ενημερώσει πως έχει μπει σε απομόνωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μπαίνω σε προληπτική απομόνωση λόγω θετικού κρούσματος στο στενό περιβάλλον. Υποβλήθηκα σε τεστ και είναι αρνητικό.

Εξακολουθώ να ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τηρώ σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών για την προφύλαξη από τον Covid-19».

Πηγή: newsbeast.gr