Σε δύσκολη θέση έχει βρεθεί πρωταθλητής της πάλης και συμμετέχων στο Survivor, Γιώργος Πηλίδης, καθώς συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά τη δήλωσή του στο ριάλιτι επιβίωσης περί προσπάθειας χειραγώγησης τελικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην πάλη.

Έτσι, μετά την άμεση αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, της ΕΦΙΠΗΔ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, σειρά είχε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΔΟΕ με έγγραφη επιστολή της προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τις δηλώσεις Πιλίδη, ζήτησε να εξεταστεί άμεσα το θέμα και εν συνεχεία να ενημερωθεί επίσημα για τα αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωταθλητής της πάλης ρωτήθηκε από παρουσιαστή ριάλιτι αν του ζητήθηκε στο παρελθόν να «στήσει» αγώνα του και απάντησε: «Γιώργο, η λέξη στημένο παιχνίδι για εμένα είναι πολύ βαριά. Γιώργο ναι, μου έχει ζητηθεί και μάλιστα σε τελικό ευρωπαϊκού. Δεν υπήρχε περίπτωση, δεν υπάρχει στο μυαλό μου αυτό, το διαγράφω τελείως, είναι ανούσιο».

Πηγή: newsbeast.gr