Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να δικαιώσει την ΑΕΛ για την καταγγελία που έκανε περί μεταβίβασης μετοχικού κεφαλαίου του ΠΑΣ Γιάννινα που δεν δηλώθηκε, μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα αφού οι Ηπειρώτες κινδυνεύουν με αφαίρεση 5-10 βαθμών. Οι ίδιοι, όμως, είναι σίγουροι πως τελικά δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και ότι θα δικαιωθούν, προαναγγέλοντας, με ανακοίνωσή τους, ότι η ΕΕΑ θα εκτεθεί.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής…

«Προς μεγάλη μας έκπληξη, ενημερωθήκαμε προ ολίγου ότι αναρτήθηκε στο site της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Δελτίου Τύπου που αναφέρει ότι η Επιτροπή δέχεται ομόφωνα ότι έχουμε υποπέσει σε βαρεία παράβαση των διατάξεων των άρθρων 69 παρ. 1, 3, 6, 12 του άρθρου 69 και 69Α του αθλητικού νόμου (ν. 2725/1999) παραπέμποντας το πόρισμα της στις αρμόδιες αρχές για επιβολή τυχόν ποινών, τη στιγμή που στην ίδια την Π.Α.Ε. ως η άμεση ενδιαφερόμενη ή στην πληρεξουσία δικηγόρο της δεν έχει κοινοποιηθεί κανένα απολύτως πόρισμα της Επιτροπής για να λάβει γνώση του, ούτε καν κάποιο διατακτικό αυτού.

Είναι προφανές ότι η φετινή πορεία του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει ενοχλήσει πολλούς που εποφθαλμιούν μία θέση στα play off και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδυναμώσουν την ομάδα του Π.Α.Σ. και γι’ αυτό και οδηγούμαστε στο να εκδίδονται τέτοια δελτία τύπου Παρασκευή μεσημέρι, μία ημέρα πριν από έναν κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας, χωρίς προφανώς καλά καλά να έχει γραφτεί ακομα κάποιο πόρισμα, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ως Π.Α.Ε. εκφράζουμε ασφαλώς την πεποίθηση μας ότι η εν λόγω Επιτροπή θα εκτεθεί και πάλι όπως έγινε και στο παρελθόν και ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα δικαιωθεί στο τέλος από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα που θα αναλάβουν να δικάσουν την υπόθεση καθώς καμία απολύτως παράβαση δεν στοιχειοθετείται και φυσικά δεν αποδεικνύεται από κανένα απολύτως έγγραφο. Ως Π.Α.Ε. επομένως τρέφουμε την πεποίθηση ότι καμία τιμωρία δεν θα μας επιβληθεί από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα και σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι εάν και εφοσον χρειαστεί θα εξαντλήσουμε κάθε βαθμό δικαιοδοσίας, φτάνοντας ακόμα και μέχρι το CAS. Καλούμε τέλος τον κόσμο του Π.Α.Σ. να συσπειρωθεί ενάντια σε όσους προσπαθούν με κάθε μέσο να λυγίσουν την ομάδα και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές της».

Πηγή: newsbeast.gr