Ο διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Παναγιώτης Δουδωνής αναλαμβάνει τον Πολιτικό Σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Παράλληλα η Αναστασία Χατζηδάκη αναλαμβάνει τη θέση της γραμματέως του οργανωτικού με αναπληρωτή της τον Νίκο Δασκαλάκη, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΙ Αθήνας (2015-2017) και Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Αθήνας την ίδια περίοδο.

Ακολουθούν τα βιογραφικά των τριών νέων προσώπων στο οργανόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

Παναγιώτης Δουδωνής

Διδάσκει από το 2018 Ευρωπαϊκό και Συνταγματικό Δίκαιο ως λέκτορας στο Κολλέγιο Oriel του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, καθώς και Συνταγματικό, Κοινοβουλευτικό Δίκαιο και Δίκαιο Πολιτικών Κομμάτων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το πολίτευμα της συνύπαρξης: για την αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία».

O κ. Δουδωνής με ανάρτησή του στα social media σημειώνει πως «είναι μεγάλη η τιμή, η χαρά και η ευθύνη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι στην πρώτη γραμμή για το καλό της κοινωνίας, της χώρας, των θεσμών. Γιατί σε μια συγκυρία όπως η σημερινή, αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι ένα θεσμικό κόμμα και μια δομημένη, προγραμματική αντιπολίτευση».

Αναστασία Χατζηδάκη

Η νέα Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Υπηρέτησε στον ΟΠΕΚΑ ως Προϊσταμένη του Τμήματος Ελέγχων και Διαχείρισης Πληρωμών και Μεταβολών της Διεύθυνσης Οικογενειακών Επιδομάτων και του Τμήματος Χορήγησης Παροχών Ανασφάλιστων Υπερηλίκων της Διεύθυνσης Παροχών Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Νίκος Δασκαλάκης

Τέλος, ο 27χρονος αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος. Διετέλεσε Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΙ Αθήνας την περίοδο 2015-2017 και Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Αθήνας την ίδια περίοδο.

Πηγή: newsbeast.gr