Ο Γιώργος Πατούλης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την τραγωδία που σημειώθηκε με την πρώτη του μαχητικού F-4 στην Ανδραβίδα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος συγκυβερνήτης του αεροσκάφους.

«Σήμερα η Πατρίδα μας πενθεί για τον τραγικό χαμό ενός νέου ανθρώπου ο οποίος είχε αφιερώσει τη ζωή του στην υπεράσπιση της πατρίδας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε ότι «ο χαμός του στο τραγικό αυτό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος σε εκπαιδευτική πτήση, αναδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο σκληρός και επικίνδυνος είναι ο ηρωικός αγώνας που δίνουν οι πιλότοι μας για να υπερασπιστούν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας μας».

«Είναι χρέος μας να κρατήσουμε άσβεστη τη μνήμη του άτυχου νέου, όπως και όλων των ηρώων που έχουν πέσει υπερασπιζόμενοι τους αιθέρες της πατρίδας μας. Σήμερα πενθεί η Ελλάδα, η Ελληνική Αεροπορία και κάθε πολίτης αυτής της χώρας. Η σκέψη όλων μας είναι κοντά στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού και όλοι μας εκφράζουμε την ευχή οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη Ευστάθιου Τσιτλακίδη να έχουν αίσια έκβαση», ανέφερε στη συνέχεια της δήλωσης του.

Πηγή: newsbeast.gr