Απειλές για τη ζωή του, φέρεται να έχει δεχθεί, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (26/04) και αφορμή φέρεται να έχουν σταθεί οι αποκαλύψεις του για την υπόθεση της Πάτρας. «Ζήτησε από την Αστυνομία, προσωπική ασφάλεια γιατί νιώθει ότι απειλείται η σωματική του ακεραιότητα» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Alpha, είπε τι υφίσταται και τι όχι.

«Κοντεύει Πρωτομαγιά, η Πρωταπριλιά είναι πίσω μας. Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για προσωπική ασφάλεια. Ούτε εγώ, ούτε κανένας συνάδελφος από την εφημερίδα ουδέποτε δέχθηκε απειλή. Σε ότι με αφορά, ποτέ μα ποτέ, δεν είχα καμία συνομιλία με την Αστυνομία, στην Πάτρα, στην Αχαΐα, απ’ την οποία να ζητήσω την όποια προστασία. Δεν έχει προκληθεί κανενός είδους, περίεργο, να το πω, τηλεφώνημα, ή τηλεφώνημα με περιεχόμενο απειλητικό προς εμένα, και απ’ ότι γνωρίζω, και από τους συναδέλφους. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται και καμία αναγκαιότητα λήψης τέτοιου μέτρου προστασίας. Αν υφίστανται θα το ζητούσαμε» απάντησε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Σε ότι αφορά την υπόθεση της Πάτρας, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ανακοίνωσε πως: «έρχεται σωρεία δημοσιευμάτων τις επόμενες ημέρες με το ίδιο αποκαλυπτικό περιεχόμενο. Δεν μας εμποδίζει κάτι, δεν μας εμπόδισε κανείς. Προσπαθούμε να έχουμε τις ανάλογες πηγές».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, τα δημοσιεύματα θα αφορούν τόσο τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη όσο και στην προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το θάνατο του ενός παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πηγή: newsbeast.gr