Εργαζόμενη σε νοσοκομείο της Πάτρας σταμάτησε να εργάζεται το 2018 λόγω προβλήματος υγείας ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ στη δουλειά της παρά τη λήξη των αναρρωτικών αδειών. Πληρώνεται ωστόσο κανονικά και λαμβάνει και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Το 2018 ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αφορούσε την όρασή της. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούνταν και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της, αναφέρει η εφημερίδα pelop.gr.

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ της, «οι καλές δημόσιες σχέσεις που είχε την κάλυψαν έως σήμερα». Έτσι με το πρόσχημα του κορoνοϊού, δεν εργάστηκε καθόλου στα χρόνια της πανδημίας. Ωστόσο, κάθε μήνα λαμβάνει κανονικά το μισθό της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Στη συνέχεια όμως, όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα κατάφερε και παρακολουθεί μαθήματα σε Πανεπιστημιακή Σχολή, όμως εκεί πηγαίνει αφού η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νοσοκομείο με τους εργαζόμενους να δυσανασχετούν καθώς αναρωτιούνται αν υπάρχει κάποιος που την καλύπτει και αφού φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημά της και πληρώνεται γιατί δεν εργάζεται.

Πηγή: newsbeast.gr