Τον ιατροδικαστή και όχι τον πατέρα φέρεται να πήρε τηλέφωνο η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει γιατρός του Παίδων.

Το ρεπορτάζ του OPEN αναφέρει πως στις καταθέσεις που υπάρχουν στη δικογραφία, έχει προκαλέσει εντύπωση οι περιγραφή των γιατρών για την συμπεριφορά της μητέρας.

Συγκεκριμένα ο γιατρός του Παίδων κατέθεσε: «Όταν έβγαινε έξω (η Ρούλα Πισπιρίγκου) μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της. Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα για να γίνει εκεί η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα.

Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της για να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο ιατροδικαστή στην Πάτρα προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή. Μάλιστα, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε γιατί το πρωτόκολλο μας υποδεικνύει να ενημερώσουμε την αστυνομία».

Πηγή: newsbeast.gr