Οι γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα σε διάστημα τριών ετών παραχώρησαν σήμερα την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, θέλοντας να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη σοκαριστική υπόθεση. «Μια οικογένεια όταν έχει τα προβλήματά της, δεν σκοτώνει τα παιδιά της για κανέναν λόγο», τόνισε, μεταξύ άλλων, η μητέρα των παιδιών.

«Η Τζωρτζίνα ήταν πάνω από όλους και από όλα. Βέβαια με τόσα που έχουμε περάσει σαν οικογένεια μπορεί και κάποια στιγμή να είχαμε κι εμείς τα προβλήματά μας. Και τονίζω: Δεν σημαίνει ότι μια οικογένεια όταν έχει τα προβλήματά της, δεν σκοτώνει τα παιδιά της για κανέναν λόγο. Ούτε για να φέρει τον άντρα πίσω, ούτε για να φέρει τον άντρα πίσω, ούτε τίποτα από όλα αυτά που έχω ακούσει», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι δύσκολο και για τους δυο μας αυτό το πράγμα. Είναι μη διαχειρίσιμο, όμως υπήρχε η Τζωρτζίνα. Αν χανόμασταν εμείς το παιδί μας τι θα γινόταν; Οπότε υπήρχε η Τζωρτζίνα. Τώρα που έφυγε η Τζωρτζίνα, αν με ρωτάς, δεν με έχουν αφήσει να σκεφτώ. Από τις 29 του μήνα μέχρι σήμερα το μόνο που ακούω είναι: “είσαι φόνισσα, είσαι δολοφόνος, τα σκότωσες, έχεις το τέλειο έγκλημα”. Εντάξει… Πόσο;», συνέχισε η ίδια.

Πηγή: newsbeast.gr