Τέλος δεν φαίνεται να έχει το θρίλερ με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου. Στο «τραπέζι» μπαίνουν νέα ευρήματα ενώ γίνεται γνωστή μία αποκάλυψη που αφορά το φιαλίδιο με το αίμα της.

Όπως τόνισε σήμερα, Παρασκευή (3/6) η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στην πρώτη περίπτωση του ξεχασμένου αίματος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας το φιαλίδιο δεν περιείχε «κανονικό αίμα», αλλά πρόκειται για «ορό αίματος», ο οποίος είχε κρατηθεί σε ένα απλό οικιακό ψυγείο του Παιδιατρικού Τμήματος.

Αυτό, όπως τόνισαν στην εφημερίδα ειδικοί σημαίνει ότι αν το φιαλίδιο εστάλη στο Ειδικό Εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη), από τον ορό αίματος είναι αδύνατον να εξεταστεί το DNA, κάτι που ζητά από την πρώτη στιγμή του ευρήματος, η πλευρά της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο ανήκει στο νεκρό κορίτσι.

Επίσης σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το φιαλίδιο με τον ορό αίματος δεν ήταν καν επί ένα και πλέον χρόνο στην κατάψυξη… αλλά παρέμεινε ξεχασμένο στη συντήρηση του για μήνες ακαθάριστου ψυγείου.

Ρούλα Πισπιριγκου και Τζωρτζίνα

Από τον ορό αίματος επίσης είναι πολύ δύσκολο το να βρεθούν οι όποιες ουσίες μπορεί να έχουν απομείνει, με κρίσιμο ζητούμενο πάντα, την κεταμίνη.

Βρέθηκαν φιαλίδια αίματος σε άλλα δύο νοσοκομεία

Επιπροσθέτως η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υπογραμμίζει πως εκτός από φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας φιαλίδια της Τζωρτζίνας βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυρικού» απάντησε πως έχει τέσσερα φιαλίδια αίματος και το «Ωνάσειο» -όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε νωρίτερα- πως έχει δύο φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές μέχρι σήμερα. Όλα θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο, κάτι που πάει ακόμα πίσω χρονικά την όλη έρευνα.

Πηγή: newsbeast.gr