Αιματηρό περιστατικό σε κλαμπ της Πάτρας με πρωταγωνιστή τον τράπερ Toquel συνέβη το βράδυ της Παρασκευής. Ο τράπερ, μετά το επεισόδιο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν μέσα στο μαγαζί.

«Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν μέσα στο μαγαζί και δεν ευθύνεται σε τίποτα να βλέπει τέτοια πράγματα, γιατί αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Δεν έχει σημασία καν για ποιον λόγο έγινε, είναι κάτι που δεν θα έπρεπε καν να γίνει για οποιονδήποτε λόγο», είπε ο τράπερ Toquel στην εκπομπή T-live και πρόσθεσε: «Αυτό που έγινε εκεί μέσα δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να συμβεί αλλά συνέβη. Έχουμε κάνει 400 συναυλίες παρά τα lockdown και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα με κανένα μαγαζί. Πάμε να βγάλουμε τα χρήματά μας, να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να περάσουμε όμορφα. Αυτό που έγινε στην Πάτρα ήταν απαράδεκτο».

«Εμείς δεν είχαμε όπλα»

Το γεγονός ότι δεν είχαν όπλα μαζί τους, ούτε ο ίδιος ούτε τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του, τόνισε ο τράπερ. «Καταρχάς, ήμασταν επτά και όχι 40 άτομα και ήμασταν αντιμέτωποι τουλάχιστον με 25 άτομα με μαχαίρια και πιστόλια. Κι επειδή ακούστηκε ότι εμείς βγάλαμε όπλα, εμείς δεν είχαμε όπλα. Διαφορετικά, σας διαβεβαιώ ότι η βραδιά θα είχε πάρει διαφορετική τροπή» είπε ο Toquel και πρόσθεσε: «Είχαν κλείσει την είσοδο του μαγαζιού και ήταν τουλάχιστον 25 άτομα. Και κρατούσαν όλοι τους μαχαίρια και πιστόλια. Ήρθε η αστυνομία έξω και καταφέραμε να βγούμε από το μαγαζί. Διαφορετικά θα γινόταν σφαγή».

«Δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό» λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Για ένα όχι και τόσο σοβαρό επεισόδιο μίλησε στο «T-Live» ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. «Έγινε, πράγματι μια συμπλοκή στο μαγαζί, ανάμεσα στην παρέα του τράπερ και σε άλλους θαμώνες. Κάποιος έκοψε το αυτί του. Μετά αυτοί έφυγαν και ήρθε η αστυνομία, δυο περιπολικά. Ούτε μηνύσεις έγινα, ούτε τίποτα. Απορώ κι εγώ γιατί πήρε τόση έκταση το περιστατικό. Δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πηγή: newsbeast.gr