Τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πέταξαν μπογιές και φώναξαν συνθήματα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ περίπου στις 19:00 της Δευτέρας (31/10) τα τέσσερα άτομα ανέβηκαν αρχικά στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΕΠ. Στη συνέχεια εισέβαλαν στα γραφεία, πέταξαν μπογιές, φώναξαν συνθήματα και κατόπιν αποχώρησαν.

Την στιγμή της επίθεσης μέσα στα γραφεία βρίσκονταν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Αντώνης Κουνάβης και ο αντιπρόεδρος Κώστας Ρηγόπουλος, αφού σε λίγη ώρα επρόκειτο να ξεκινήσει η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.

Αμέσως μετά την επίθεση ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για το περιστατικό: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του κόμματός μας στην Πάτρα και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Η επίθεση έγινε ενώ ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Πατρών ήταν μέσα, λίγο πριν ξεκινήσει συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής! Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν! Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας, το κράτος δικαίου και οι αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια, είναι πολύ ισχυρότερες από τις κουκούλες τους!».

Πηγή φωτογραφιών: tempo24.news

Πηγή: newsbeast.gr