Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση του μαζικού revenge porn στη Πάτρα βγαίνουν στη δημοσιότητα και αφορούν τόσο τον τρόπο δράσης των δραστών, όπου εκβίαζαν τα θύματα τους, όσο και τον τρόπο με τον οποίο κατηγοροποιούσαν το επίμαχο υλικό.

Όπως ανέφερε το Mega, τα ροζ αρχεία διακινούνταν σε κλειστές ομάδες στο Telegram που άγγιζαν τα 1.330 μέλη, ενώ υπήρχαν περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο.

«Παίζει να έχει κάποιος όλες τις φώτο από αυτή; Τις ψάχνω πολύ καιρό αλλά τίποτα…» Μηνύματα όπως αυτό υπάρχουν πολλά στις ομάδες, ανέφερε το Mega.

Τα μέλη των ομάδων λοιπόν, χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα, ανέβαζαν φωτογραφίες και ζητούσαν από άλλα μέλη νέο υλικό. Είχαν μάλιστα κατηγοριοποιήσει το υλικό ανάλογα με το σώμα της γυναίκας ή την περιοχή από όπου κατάγεται. Όταν κατάφερναν να εντοπίσουν την ανυποψίαστη κοπέλα, έστελναν μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

«Μου ερχόντουσαν μηνύματα απανωτά. Από ανθρώπους που δεν τους γνώριζα και δεν με ξέρανε. Με κακοχαρακτηρίζανε με αισχρόλογα», δήλωσε 22χρονη από την Πάτρα, θύμα του revenge porn.

Δεν έλειπαν και αυτοί που προχωρούσαν σε απειλές. «Μου έστελναν κι άλλοι ότι “αν δεν μου στείλεις κι άλλες, θα σε κάνω ξεφτίλα με τις φωτογραφίες σου. Θα τις στείλω παντού”».

Πηγή: newsbeast.gr