Οι ιατροδικαστές στο πόρισμα που συνέταξαν για την υπόθεση της Τζωρτζίνας -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– φέρεται να «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη, καθώς υποστηρίζουν ότι από την συγκεκριμένη ουσία προήλθε η ανακοπή του παιδιού που οδήγησε στον θάνατο.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, το πόρισμα αναφέρει πως η ανακοπή που υπέστη η 9χρονη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης, που προκάλεσε βλάβες στο συκώτι της και σε άλλα όργανα.

Παράλληλα, το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, επισημαίνει ότι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, δεν υπήρξε κανένα παθολογικό πρόβλημα στην 9χρονη.

Μάλιστα, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τα δείγματα από την τοξικολογική εξέταση στη Μαλένα, το παιδί που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, που είχε τριπλάσια βλάβη στο συκώτι της συγκριτικά με την Τζωρτζίνα, θα εξεταστούν στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει προηγμένες μεθόδους.

Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, οι αστυνομικοί δεν πήραν τρίχες από την Τζωρτζίνα, όταν άνοιξαν τον τάφο για να ανασύρουν το τάμπλετ, κάτι που μπορεί να βοηθούσε, ώστε να διαπιστωθεί εάν χορηγήθηκε κεταμίνη στο παιδί, όταν έπαθε την πρώτη ανακοπή.

Πηγή: newsbeast.gr