Σε εξέλιξη βρίσκονται, σύμφωνα με το λιμενικό, έρευνες στην θαλάσσια περιοχή της γέφυρας του Ρίου – Αντιρρίου, αλλά και στις γειτονικές παράκτιες περιοχές, για τον εντοπισμό ατόμου, έπειτα από πτώση του στη θάλασσα.

Σύμφωνα πάντα με το λιμενικό, στις έρευνες συμμετέχουν, πλωτό σκάφος του λιμεναρχείου Πατρών, επιβατηγά πλοία, αλιευτικά σκάφη, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και περιπολικά οχήματα του λιμενικού.

Όπως αναφέρει τώρα η ιστοσελίδα tempo24.news o άνδρας στάθμευσε το όχημά του στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και στη συνέχεια φέρεται να έπεσε στη θάλασσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα προς Αντίρριο.

Ο άνδρας έγινε αρχικά αντιληπτός από το περιπολικό της Γέφυρας, το οποίο τον προσέγγισε από το αντίθετο ρεύμα (προς Ρίο) και του ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο, καθώς κινδύνευε η ασφάλειά του.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι ενώ αρχικά ο άγνωστος άνδρας έδειξε να υπακούει στην εντολή των υπευθύνων, μόλις το αυτοκίνητο της Γέφυρας απομακρύνθηκε, εκείνος παρέμεινε στο σημείο.

Στα λίγα λεπτά που έκανε το όχημα της Γέφυρας να φτάσει στο Ρίο και να κάνει αναστροφή για να τον προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά πλησιάζοντάς τον, ο άνδρας ήταν εξαφανισμένος, με τις υποψίες όλων να στρέφονται στο ενδεχόμενο να έκανε «βουτιά θανάτου» στη θάλασσα, κάτι που συνάδει και με τις ενδείξεις από τις θερμικές κάμερες.

Πηγή: newsbeast.gr