Ο γιατρός που έσωσε την Τζωρτζίνα -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα – όταν έπαθε την πρώτη ανακοπή από την οποία έμεινε τετραπληγική, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και σημείωσε ότι βλέπει κάθε μέρα το πρόσωπο του παιδιού μπροστά του.

«Αισθάνομαι μία μεγάλη λύπη. Είχα το πρόσωπο αυτού του παιδιού μπροστά μου. Το βλέπω κάθε βράδυ, κάθε μέρα μπροστά μου. Όλον αυτό τον καιρό, είναι μπροστά μου αυτό το προσωπάκι. Τι να σας πω… Είναι τραγικό», είπε χαρακτηριστικά ο αναισθησιολόγος που επανέφερε στη ζωή την Τζωρτζίνα μετά από 50 λεπτά ανάνηψης.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι δέχτηκε ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από τον Μάνο Δασκαλάκη την ημέρα του Πάσχα, αναφέροντας ότι «μου έκανε εντύπωση ότι ο πατέρας με πήρε τηλέφωνο την ημέρα του Πάσχα για να με ευχαριστήσει και να πει “χρόνια πολλά”».

Η αντίδραση των γονιών

Ο γιατρός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αντίδραση των γονιών, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα φαινόταν «χαμένη», ενώ μόνο ο πατέρας φέρεται να εκδήλωσε ένα «ευχαριστώ».

«Δεν ήταν πεσμένη στα πατώματα, πως να το πούμε…Εντάξει κοιτάζανε οι άνθρωποι σαν χαμένοι, τους είπα δύο λόγια. Η μητέρα ήταν σα χαμένη. Ο πατέρας εκδήλωσε αυτό το “ευχαριστώ”», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr