Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρη της, Τζωρτζίνας. Οι εξελίξεις γύρω από τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη «τρέχουν».

Μέσα από τις συνεντεύξεις που έχουν παραχωρήσει κατά διαστήματα τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης περιγράφουν τα κοινά σημεία στους θανάτους των πρώτων δύο κοριτσιών τους, της πρωτότοκης Τζωρτζίνας αλλά και της δεύτερης Μαλένας.

Η Μαλένα πέθανε τον Απρίλιο του 2019, σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Η Τζωρτζίνα πέθανε τον Ιανουάριο του 2022, λίγο πριν συμπληρωθούν 3 χρόνια από τον θάνατο της αδερφής της. Και τα δύο κοριτσάκια κατέληξαν ημέρα Σάββατο. Και οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Παίδων.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε τον θάνατο αυτών των κοριτσιών, που γεννήθηκαν υγιέστατα και δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα υγείας, μέχρι που ξαφνικά και οι δύο άρχισαν να εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα στο σπίτι.

Άρχισαν να υποβάλλονται σε εξετάσεις. Ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία της κατάστασή τους. Η Μαλένα εξετάστηκε αρχικά από παιδίατρο στην Πάτρα, που παρέπεμψε το παιδί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Η Τζωρτζίνα, μετά από επεισόδιο με σπασμούς που φέρεται ότι εκδήλωσε στο σπίτι, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο. Και εκεί, οι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τα όσα η μητέρα τους περιέγραφε.

Ομοιότητες διαπιστώνονται και στη συμπεριφορά των παιδιών, όσο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο. Τόσο η Μαλένα όσο και η Τζωρτζίνα ζητούσαν από τη μητέρα τους να κοιμηθεί πριν απ’ αυτές.

Οι στιγμές που άφησαν τις τελευταίες τους πνοές

Οι γονείς έχουν περιγράψει και την στιγμή που τα παιδιά τους άφησαν την τελευταία τους πνοή. Η Μαλένα κατέληξε στον ύπνο της, έχοντας βγάλει μια μικρή κραυγή. Αντίστοιχα και η Τζωρτζίνα, που ενώ κοιμόταν έδειχνε ότι δεν μπορούσε να ανασάνει και υπέστη ανακοπή. Ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, είναι απών από τους θανάτους των κοριτσιών. Τον ειδοποίησε τηλεφωνικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στη Μαλένα, ο Μάνος Δασκαλάκης μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο. Απών ήταν και στο επεισόδιο που οδήγησε την Τζωρτζίνα στην ανακοπή και στην τετραπληγία και δέχθηκε τηλέφωνο από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πηγή: newsbeast.gr