Οι ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας έχουν βρεθεί γι’ άλλη μια φορά στο επίκεντρο, τέσσερις και πλέον μήνες από τη στιγμή που η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας.

Δικαστική γραφολόγος που έχει μελετήσει τα σημειώματα και τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας μίλησε στην εκπομπή Live News και προσπάθησε να καταλήξει αν αυτά που βρέθηκαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, είναι γραμμένα από τα χέρια του μικρού παιδιού.

Κατά τη χθεσινή ημέρα, τόσο η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και ο δικηγόρος της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής είχαν αμφισβητήσει ανοιχτά, πως οι ζωγραφιές και κυρίως αυτό το σημείωμα που προκάλεσε αίσθηση προέρχεται από την Τζωρτζίνα.

Υπενθυμίζεται πως στο σημείωμα το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο αναφέρεται «Μαμά, είσαι κακιά».

Η δικαστική γραφολόγος, Γκιουλίνα Δασκαλοπούλου μίλησε στην εκπομπή ναλύοντας ένα από τα πολλά σημειώματα της Τζωρτζίνας. Αρχικά, εξήγησε πως ένα παιδί γύρω στα 6 έτη, έχει ανοργάνωτη γραφή, πράγμα που σημαίνει ότι ανά 6μηνο η ψυχοπνευματική του ανάπτυξη αλλάζει. Επομένως, τόνισε πως τα δείγματα τα οποία θα εξεταστούν θα πρέπει να είναι της ίδιας χρονικής περιόδου.

Αναφορικά με το σημείωμα, όπου η 9χρονη μιλά για την γιαγιά της δείχνει πως το παιδί είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση, «πράγμα που ενδεχομένως σημαίνει πως πέρναγε καλά με τη γιαγιά της».

Στα υπόλοιπα σημειώματα, η κ. Δασκαλοπούλου εκτίμησε πως το παιδί εμφανίζει άγχος και θλίψη. Όπως τόνισε η κ. Δασκαλοπούλου, η ανάλυση των εικόνων δείχνει πως κάποιες φορές η Τζωρτζίνα ήταν ήρεμη και κάποιες άλλες πολύ ταραγμένη, με τους λόγους να παραμένουν άγνωστοι.

Πηγή: newsbeast.gr