Βουτιά θανάτου τα ξημερώματα για 68χρονο άνδρα από τη Λυγιά Ναυπακτίας, ο οποίος έφτασε στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και το απόγευμα εισήχθη στην παθολογική κλινική με συμπτώματα ειλεού.

Όπως πληροφορείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του μαζί με τη γυναίκα του, περίπου στις 3:00 επικαλούμενος αφόρητους πόνους την προέτρεψε να ζητήσει από το νοσηλευτικό προσωπικό παυσίπονο. Η γυναίκα βγήκε από το δωμάτιο και τότε ο ηλικιωμένος βρήκε την ευκαιρία να σηκωθεί από το κρεβάτι, να βγάλει τον ορό και να πέσει από τον 5ο όροφο.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ η σύζυγος του όταν αντελήφθη τι είχε συμβεί κατά την ολιγόλεπτη απουσία της, υπέστη ισχυρό σοκ. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοκτονία, αφού κατά πληροφορίες δεν φέρεται να τον απασχολούσε κάτι ή να είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις. Η κατάθεση της συζύγου του όταν η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Πηγή: newsbeast.gr