Δεν παίρνει πίσω τις δηλώσεις του για τον αστρολογικό χάρτη του κατηγορούμενου για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλία Μίχου ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος είχε υποστηρίζει ότι «ο Κρόνος επηρεάζει τη διάθεσή του για σεξ» ενώ μάλιστα προέβλεψε πως ο 53χρονος «θα πέσει στα μαλακά».

Μετά τα σχόλια που προκάλεσαν τα λεγόμενά του τη Δευτέρα (14/11) ο Παύλος Χαϊκάλης την Τρίτη (15/11) μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

«Σηκώθηκα σήμερα και διαβάζω ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου, για να εξηγήσω τι συμβαίνει, για να κατανοήσουμε την ψυχολογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Μόνο και μόνο για εξηγήσω την αιτία. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα» υπογράμμισε.

«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» επεσήμανε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή»

Μετά την προβολή των δηλώσεών του ο Παύλος Χαϊκάλης τηλεφώνησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε ζωντανά.

«Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι: ”Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης. Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει» επεσήμανε.

«Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός» συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Πηγή: newsbeast.gr