Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην υγεία της μητέρας του, ενώ δημοσιοποίησε και μια φωτογραφία της να ετοιμάζει παραδοσιακές σφακιανές πίτες.

Στην ίδια ανάρτηση συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα έγραψε για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τα PCR τεστ, θέμα για το οποίο υπήρξε έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη (σ.σ. με την ορθογραφία που χρησιμοποίησε)
«Όλα εντάξει με την κυρα-Περσεφονη.

Ετοιμάζει σήμερα και σφακιανές πίτες για να στείλω μερικές σε κάποιους που είχαν πάθει ντελίριο το πρωί στο σαπιοκάναλο του ΣΚΑΙ (ένα «λαδεμπορα» και ένα παπαγάλο).

ΥΓ1:Η μητέρα μου ειχε τελικά άτυπη πνευμονία που αντιμετωπίζεται στο σπίτι με αντιβίωση κλπ .Το pcr τεστ ήταν αρνητικό (βγήκε μετά από 24 ώρες αφού το δείγμα σταλθηκε από το νοσοκομείο Ρεθυμνου μαζί με όλα που ελήφθησαν εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο Χανιων που διαθέτει αναλυτή!!)

ΥΓ2: Προς όλα τα ακροδεξια τρολ που ξαμολυσε ο «λαδεμπορας» και η Ομάδα Αληθειας της ΝΔ ,για να μαζέψουν τη ζημιά που έπαθαν με αυτά που συνεβησαν στο νοσοκομείο Ρεθυμνου και τα οποια τόλμησαν να μου κάνουν μαθήματα Ιατρικης θα πω μια κουβέντα μόνο:

ΟΥΣΤ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ,μια δική μου μερα στην Ιατρικη η ζωη σας όλη! Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχες και τη συμπαράσταση».

Όλα εντάξει με την κυρα-Περσεφονη.Ετοιμάζει σήμερα και σφακιανές πίτες για να στείλω μερικές σε κάποιους που είχαν…

Posted by Παυλος Πολακης on Sunday, January 9, 2022

Πηγή: newsbeast.gr