Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης φωταγωγεί σήμερα 8/12 στις 19:30 το δέντρο των Χριστουγέννων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε μια εκδήλωση με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.

Με φόντο το στολισμένο κέντρο της πόλης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ταξιδέψει μουσικά και θα διασκεδάσει όσους βρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη γιορτινή αυτή βραδιά θα ακουστούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Πειραιά, καθώς και οι φωνές της χορωδίας του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου – Δημοτικού Ωδείου Πειραιά και της χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά, με τη συμμετοχή της Angel Dancesport Academy.

Πάνω από 16 μέτρα το δέντρο

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήρθε από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, έχει ύψος πάνω από 16 μέτρα και θα στολιστεί με πάνω από 150.000 λαμπιόνια που ξεπερνούν σε μήκος τα 3 χλμ.

Τα φώτα του δέντρου καθώς και ο εντυπωσιακός εορταστικός στολισμός του Πειραιά αποτελείται αποκλειστικά από λαμπτήρες τύπου LED χαμηλής κατανάλωσης με πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά. Η επιλογή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Πειραιά για εξοικονόμηση ενέργειας, περιορισμό στην κατανάλωση και ενίσχυση της βιωσιμότητας των χριστουγεννιάτικων εγκαταστάσεων.

Η εντυπωσιακή φωταγώγηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.gr, καθώς και από το κανάλι του Destination Piraeus στο Youtube και την επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Πηγή: newsbeast.gr