Θλίψη έχει σκορπίσει στο Λουτράκι ο θάνατος ενός 70χρονου γιατρού από κορονοϊό, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και δεν ήθελε να νοσηλευθεί.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr ο αντιεμβολιαστής γιατρός παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί και μάταια τις τελευταίες ώρες οι συνάδελφοί του ιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο.

Τη Δευτέρα (03/01) η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Οταν έφθασε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη νεκρός.

Η κόρη του, επίσης γιατρός που βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες κατέληξε από κορονοϊό στo Λουτράκι ανεμβολίαστος ιερέας. Πρόκειται για τον 49χρονο πατέρα Βασίλειο, που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ηταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Νόσησε από κορονοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου, περνούσε ήπια τη νόσο στο σπίτι του, μέχρι που μια επιπλοκή τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και για πέντε περίπου ημέρες, έδινε τη δική του μάχη.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Πηγή: newsbeast.gr