Μετά από «μάχη» που έδινε με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου βυθίζοντας στη θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο. Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα (6/3).

Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου είχε μεγάλη εμπειρία στο οικονομικό ρεπορτάζ και τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τη διεύθυνση του Insider.gr.

Τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπακωνσταντίνου αποχαιρετά με ανάρτησή του στο Facebook ο συνάδελφός του Νίκος Καρούτζος.

«Δεκατρία χρόνια περάσαμε μαζί. Ήταν μία υπέροχη συνεργασία με έναν πραγματικό επαγγελματία και καλό φίλο. Έζησα τον πόνο του όταν έχασε την αγαπημένη του Θεώνη. Και τώρα η μοίρα χτύπησε τον ίδιο. Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνουν δεν είναι πια μαζί μας. Τον νίκησε ο καρκίνος. Φίλε θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη» έγραψε.

Το insider.gr τον αποχαιρετά:

«Έφυγε» ο Δημήτρης μας

Με πολύ βαθιά θλίψη, η οικογένεια της Liquid Media αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο, τον δημοσιογράφο και διευθυντή του Insider.gr, Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Ο Δημήτρης, ο «δικός μας» Δημήτρης, πάλεψε, αλλά δυστυχώς λύγισε. Με την πείρα του, αλλά κυρίως το πάθος του, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον Όμιλο και σε όλους εμάς την εικόνα ενός ανθρώπου που πετύχαινε αυτό που οι περισσότεροι θεωρούσαμε ανέφικτο.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, από τον Νοέμβριο του 2020, κατάφερε να δώσει στο Insider την απαραίτητη δυναμική για να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό και να καθιερωθεί στην αγορά για το έγκυρο οικονομικό ρεπορτάζ του. Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου με μακρά θητεία στα ΜΜΕ, θήτευσε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, τις εφημερίδες ΑΞΙΑ και ΚΕΡΔΟΣ, τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, το Capital.gr και την εφημερίδα Κεφάλαιο.

Η απώλεια του Δημήτρη είναι τεράστια και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να τη δεχτούμε και να την συνειδητοποιήσουμε. Η Liquid Media και κάθε άνθρωπος που συνεργάστηκε μαζί του, εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Είναι αυτονόητο ότι ως Όμιλος θα παραμείνουμε δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν.

Πηγή: newsbeast.gr