Σε ηλικία 69 ετών πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης, προδομένος από την καρδιά του, προκαλώντας θρήνο στην αθλητική οικογένεια.

Στα τελευταία χρόνια, ο παλιός πρόεδρος του Άρη αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Θεόφιλος Μητρούδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1953 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στην Αθήνα, στην ΑΣΟΕΕ, από το 1970 έως το 1974. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε καταρχήν στη Βόρεια Ελλάδα, και κυρίως με τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, για να ακολουθήσει η δραστηριοποίησή του στον τομέα του real estate.

Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά του, ανήκε στην ομάδα παραγόντων του Άρη που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία της αυτοκρατορίας στη δεκαετία του ’80, με κυριότερο επίτευγμά του τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ακολούθησε η ανάληψη ηγετικών καθηκόντων στην ομάδα μπάσκετ όπου συνδέθηκε άμεσα με τη φυγή του Νίκου Γκάλη από τον σύλλογο για να έρθει η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου του συλλόγου, το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1993. Μάλιστα, τα έντονα χρόνια που έζησε στον Άρη τον οδήγησαν στην έκδοση βιβλίου (σ. σ. «Η Αυτοκρατορία: Η άνοδος και η πτώση πίσω από την πίσω πλευρά του φεγγαριού») μέσα από το οποίο παρουσίασε τα γεγονότα μέσα από τη δική του ματιά.

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr