Νεκρός είναι ο ράπερ Coolio, σε ηλικία 59 ετών, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ο ράπερ, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός τη δεκαετία του 1990, επισκεπτόταν έναν φίλο αργά την Τετάρτη, όταν και έφυγε από τη ζωή.

Ο επί χρόνια μάνατζέρ του, Jarez, ανέφερε ότι ο Coolio πήγε στην τουαλέτα στο σπίτι του φίλου του, στο Λος Άντζελες, αλλά αργούσε να βγει με τον φίλο του μπαίνει στην τουαλέτα μετά από λίγο και να τον βρίσκει ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με τον μάνατζερ του ράπερ, τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν πως ο Coolio υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η αιτία θανάτου του.

Νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το TMZ αναφέρουν πως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο του θανάτου. Μια αυτοψία και μια τοξικολογική εξέταση αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο Coolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr. , εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά η φήμη του εκτοξεύθηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το Gangsta’s Paradise για το soundtrack της ταινίας Dangerous Minds με τη Μισέλ Φάιφερ.

Πηγή: newsbeast.gr