Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και ενδέχεται να χρειαστεί και επέμβαση στα αγγεία, αφού έχει πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

«Ένιωθε μουδιάσματα σε δεξί χέρι, δεξί πλευρό, δεξί πόδι. Χθες άρχισαν να είναι έντονα, ευτυχώς ήταν εκεί ο γιατρός που συνέστησε την άμεση διακομιδή του. Μόλις έγινε η εισαγωγή του έγιναν εξετάσεις και βρέθηκε εγκεφαλικό έμφρακτο» είπε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στη Super Κατερίνα.

«Του είπαν “κάθεσαι εδώ”. Εκείνος είπε ότι “ο κόσμος θα νομίζει ότι είναι ψέματα, θα φύγω να πάω στο κελί μου, θέλω αύριο να πάω στο δικαστήριο”. Το βράδυ τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν, δια της βίας τον πήγαν στο νοσοκομείο ξημερώματα. Είναι πολύ πιθανό να κάνει επέμβαση στα αγγεία, αν σπάσει το αγγείο πέθανε, από αυτό πέθανε και ο πατέρας του στα 66» ανέφερε.

«Δεν αφήνουν την γυναίκα του να τον δει»

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο δεν επιτρέπουν στη σύζυγό του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου να τον δει στο νοσοκομείο. «Με εμένα επικοινωνούσε από χθες το βράδυ, μέχρι την ώρα που πήγαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο νοσοκομείο» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Δεν την αφήνουν να μπει μέσα. Μπορεί να μην τον ξαναδεί και δεν την αφήνουν να μπει μέσα. Δεν αφήσαν ούτε την γυναίκα του, ούτε τον γιο του. Είναι λάθος της Αστυνομίας» συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbeast.gr