Το πρώτο του μήνυμα έστειλε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, μετά τη σύλληψή του ύστερα από μήνυση του τηλεοπτικού παρουσιαστή και υποψήφιου με την Ελληνική Λύση, Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη φαιδρή μήνυση. Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας. Καλή σας μέρα», έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο Facebook.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς…

Posted by Petros Tatsopoulos on Monday, January 30, 2023

Η σύλληψη έγινε στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone ( Κολωνάκι) μετά την εκδήλωση με τίτλο: «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;». Ο κ. Τατσόπουλος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αφέθηκε ελεύθερος μετά τα μεσάνυχτα.

Πηγή: newsbeast.gr