«Η κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες για το ζήτημα των πολιτικών δικαιωμάτων» διαμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει για το νέο ποινικό κώδικα και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Αναφερόμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι: « Σε λίγες ώρες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα απαγγείλει τις ποινές στην ηγεσία και τα στελέχη  της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, στους δράστες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και τους εμπλεκόμενους στην εγκληματική δραστηριότητά της. Έτσι, βαίνει προς ολοκλήρωση μια εμβληματική δίκη, η οποία απέδειξε ότι όχι μόνο η κοινωνία, αλλά και η δικαιοσύνη άντεξαν».

Ο κ. Πέτσας επανέλαβε ότι «οι Θεσμοί και η Δημοκρατία στη χώρα μας είναι ισχυροί και ότι τα νεοναζιστικά μορφώματα δεν έχουν θέση στην Ελλάδα». Τέλος αναφερόμενος στην παράταξή της ΝΔ, επανέλαβε  τη φράση του Πρωθυπουργού από τη σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, «η  Ιστορία θα γράψει ότι η Νέα Δημοκρατία είχε καθοριστικό ρόλο στο να κλείσει το κεφάλαιο Χρυσή Αυγή».

Πηγή: newsbeast.gr