Μια γυναίκα από την Αχαΐα ανέφερε πως επισκέφθηκε ένα κέντρο αισθητικής της ευρύτερης περιοχής για να κάνει αποτρίχωση και κατέληξε να βγάλει οζίδιο στη μασχάλη, με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο με σοβαρούς πόνους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» ανέφερε ότι πήγε για αποτρίχωση στη μασχάλη και στην ευαίσθητη περιοχή, όμως δύο μέρες μετά εμφάνισε πρόβλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιάσει αβάσταχτους πόνους, να μπει στο χειρουργείο και να αναγκαστεί να απουσιάσει 15 μέρες από την δουλειά της. Μάλιστα, σημείωσε ότι από το κέντρο αισθητικής της επέρριψαν την ευθύνη, αναφέροντας πως δεν έπρεπε να ιδρώσει.

«Στο νοσοκομείο είπαν πως χτύπησαν αδένες και ότι χρειάζεται να μπω στο χειρουργείο να το ανοίξουν. Ήταν μικρές σαν φούσκες και στη συνέχεια έγιναν οζίδια», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «τους κάλεσα και μου μίλησαν πολύ απαξιωτικά και είπαν ότι δεν έπρεπε να ιδρώσω. “Δεν ευθυνόμαστε εμείς, αλλά εσύ”, μου είπαν». «Από τον πόνο δεν μπορούσα να κλείσω τα χέρια μου. Αναγκάστηκα να σταματήσω 15 μέρες την δουλειά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι μάλλον ήταν ιδικευόμενη η κοπέλα που της έκανε την αποτρίχωση. Σύμφωνα με την ίδια «ήταν μια κοπέλα που έκανε εκπαίδευση εκείνη τη στιγμή, γιατί ήταν με ένα κινητό στο χέρι, όπου πιθανώς τις έδιναν οδηγίες».

Πηγή: newsbeast.gr