Για το πρόσφατο έντονο επεισόδιο στο Βουλή με πρωταγωνίστρια τη Φωτεινή Πιπιλή και τον Λευτέρη Αβραμάκη του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε η δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» το πρωί της Παρασκευής (16/12).

«Πρώτον, δεν ήταν επεισόδιο απλώς λόγω εικόνα και επειδή ήρθε να με συγκρατήσει ο Γιάννης Οικονόμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, γιατί δεν ήξερε ότι εγώ δεν πήγα για καβγά προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για τον συγκεκριμένο, χυδαίο βουλευτή, τον Αβραμάκη των Σερρών» ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πιπιλή.

«Όπως φαίνεται και στο βίντεο, όταν είδα το αισχρό του νόημα, ότι είμαι πιωμένη αμέσως στο μυαλό μου ήρθε όλο αυτό που τράβηξα με τους Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή και απλώς κατευθύνθηκα με πολύ γρήγορο βηματισμό προς τον Αβραμάκη για να του πω αυτά που έπρεπε εκείνη τη στιγμή, προασπίζοντας την αξιοπρέπειά μου αλλά και την αξιοπρέπεια του χώρου της Βουλής, ότι απλώς είναι ένας χυδαίος Χρυσαυγίτης του ΣΥΡΙΖΑ κι ότι αυτό εγώ δεν το επιτρέπω» υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ για το περιστατικό.

«Όταν λοιπόν εγώ τυχαία γύρισα το βλέμμα μου προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί γινόταν ένα επεισόδιο, βλέπω στο μουλωχτό να μου κάνει αυτό το νόημα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντιδράσω εκείνη τη στιγμή πολύ συνειδητά» κατέληξε η Φωτεινή Πιπιλή.

Πηγή: newsbeast.gr