Στην εκπομπή «Live News» μίλησε μια γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι είναι πρώην συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου και ανέφερε ότι η 33χρονη δημιουργούσε θέματα στο σχολείο με αφορμή όσα αγόρια της άρεσαν.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα, φέρεται η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα -η οποία προφυλακίστηκε για την δολοφονία της Τζωρτζίνας– να τσακώνονταν συχνά με αρκετές κοπέλες, με αφορμή κάποιο αγόρι, ενώ φέρεται να ακούγονταν πως η 33χρονη βρισκόταν σε μία προβληματική οικογένεια.

«Τη Ρούλα τη γνώρισα στο σχολείο. Ήταν ένα κορίτσι έντονο, θορυβώδες… δηλαδή τη θυμάμαι πάντα να δημιουργεί θέματα για να της δώσουμε σημασία. Φίλους, φίλες δεν είχε, γιατί τσακώνονταν με τα κορίτσια. Συνήθιζε να μας κατηγορεί ότι φλερτάρουμε με το, κατά καιρούς, αγόρι της, που όμως δεν είχε σχέση. Πίστευε η ίδια από μόνη της ότι είχε αγόρι και μας κατηγορούσε αν κοιτούσαμε ή μιλούσαμε με τα αγόρια που την ενδιέφεραν», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι πρώην συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «μια φορά είχε ξεμαλλιάσει μια συμμαθήτρια, στο σημείο που ήταν οι βρύσες και ήταν κάπως πιο απόμερο, με δικαιολογία πάλι ένα αγόρι. Άλλη φορά προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε για να μας τραβήξει την προσοχή και να ασχοληθούμε μαζί της. Στα μαθήματα δεν ήταν καθόλου καλή, δεν διάβαζε και ερχόταν σχεδόν πάντα ατημέλητη στο σχολείο. Την ίδια ώρα παγώσαμε όλοι στο άκουσμα της είδησης για τα παιδιά της, αν και με όσους συμμαθητές μου κράτησα επαφή από την Πάτρα, μου λέγανε ότι γενικά, ότι σαν οικογένεια λέγανε στη γειτονιά, ότι ήταν προβληματική».

Πηγή: newsbeast.gr